Dit bedrijfsevenement kunt u reserveren via de verstuur aanvraag button rechts boven

SUP tocht Waterland

Sup staat voor Stand Up Paddeling. Een nieuwe steeds populairder wordende watersport proberen? Samen met uw collega’s leert u “suppen” in een 2 uur durende clinic in een prachtige omgeving.
Stand Up Paddeling is de trend van de afgelopen jaren. Op locatie ontvangt u een wetsuit, sup-board, paddle en kunt u zich omkleden. Hierna geeft de instructeur u de vereiste informatie over het materiaal en gaat u lekker het water op. Hier krijgen u en al uw collega’s de vereiste tips en trucs voor balans, sturen en techniek. Ons doel is, dat u met elkaar snel staand kan suppen. U zult merken dat dat met onze begeleiding helemaal niet zo moeilijk is.

Een wedstrijdje

Als iedereen het suppen onder de knie heeft, verandert het geheel in een parcours. Daar is de mogelijkheid om met uw collega’s een kleine sup-wedstrijd te houden. De winnaar wordt verrast met een leuke prijs! Na afloop maken wij een heerlijke maaltijd voor u klaar. Daar geniet u dan van op een van de mooiste privé-plekken van Waterland.

Gezamenlijke maaltijd

Na de clinic staat er een niet alledaags diner voor u klaar. Er worden hele zalmen op beukenhouten planken gegrild naast het kampvuur. Daarnaast is er voor de vleesliefhebber een heerlijk op vuur gegrild Frans haantje met dragonboter. U kunt heerlijk nagenieten bij het kampvuur terwijl u onder het genot van een drankje samen geniet van het uitzicht vanaf een prachtige plek aan het water van de Die.

Highlights

  • Sup- clinic
  • Expert instructeur
  • Een wedstrijdparcours en een wedstrijdje tegen de collega’s
  • Op de plank gegrilde Finse zalm (Läx planka)
  • Kampvuur en gezelligheid

Dit bedrijfsuitje wordt georganiseerd in overleg met u. Het geheel van tijden, specifieke wensen (waaronder eventuele allergieën) spreken we met u af in overleg. Het tarief voor dit uitje geldt een groepsgrootte vanaf 20 personen. Bij kleinere groepen kan en aparte offerte opgemaakt worden. Drankjes tijdens dit bedrijfsuitje zijn op nacalculatie.

Beschikbaar

Ons excuus, er zijn geen reviews beschikbaar voor deze tour.