Sup staat voor Stand Up Paddling. Een nieuwe steeds populairder wordende watersport proberen? Samen met je collega’s leer je ‘suppen’ in een twee uur durende clinic in een prachtige omgeving.

Wat ga je doen

  • Sup- clinic
  • Expert instructeur
  • Een wedstrijdparcours en een wedstrijdje tegen je collega’s
  • Op de plank gegrilde Finse zalm (Läx planka)
  • Kampvuur en gezelligheid

Stand Up Paddling is de trend van de afgelopen jaren. Op locatie ontvang je een wetsuit, sup-board, paddle en kun je je omkleden. Hierna geeft de instructeur je de vereiste informatie over het materiaal en ga je lekker het water op. Hier krijgen jij en je collega’s de vereiste tips en trucs voor balans, sturen en techniek. Ons doel is dat je met elkaar snel staand kan suppen. Je zal merken dat dat met onze begeleiding helemaal niet zo moeilijk is.

Wedstrijdje

Als iedereen het suppen onder de knie heeft, verandert het geheel in een parcours. Daar is de mogelijkheid om met je collega’s een kleine sup-wedstrijd te houden. De winnaar wordt verrast met een leuke prijs! Na afloop maken wij een heerlijke maaltijd voor je klaar. Daar geniet je dan van op een van de mooiste privé-plekken van Waterland.

Gezamenlijke maaltijd

Na de clinic staat er een niet alledaags diner voor je klaar. Er worden hele zalmen op beukenhouten planken gegrild naast het kampvuur. Daarnaast is er voor de vleesliefhebber een heerlijk op vuur gegrild Frans haantje met dragonboter. Je kunt heerlijk nagenieten bij het kampvuur terwijl je onder het genot van een drankje samen geniet van het uitzicht vanaf een prachtige plek aan het water van de Die.

Dit bedrijfsuitje wordt georganiseerd in overleg. Het geheel van tijden, specifieke wensen (waaronder eventuele allergieën) spreken we vooraf af. Het tarief voor dit uitje geldt een groepsgrootte vanaf twintig personen. Bij kleinere groepen kan een aparte offerte opgemaakt worden. Drankjes tijdens dit bedrijfsuitje zijn op nacalculatie.

Beschikbaar

Waterland

WaterlandWaterland is de naam van het groene veenlandschap ten noorden van Amsterdam. Waterland is letterlijk half water, half land. Door de natte achtertuin van Amsterdam lopen honderden kanaaltjes, riviertjes en slootjes. Dit landelijke gebied is zo Hollands als maar kan: volkomen plat, met groene weides, slingerende dijken en oude poldertjes. Waterland is Holland in een Lees meer

Ons excuus, er zijn geen reviews beschikbaar voor deze tour.