Over ons

We zijn Experiencewaterland in 2014 gestart met maar een ding in ons achterhoofd. We wilden iets doen waar we plezier in hebben. En waar we het meeste voldoening uit halen, is onze gasten een leuke dag bezorgen.

We zijn een sociaal bedrijf en dat betekent, goed eten, lokaal ondernemen en sociaal betrokken (jaarlijks doneren wij 1% van de winst aan maatschappelijk project.

Al onze Outdoor collegaś  delen een gezamenlijke passie voor reizen en nieuwe mensen ontmoeten, maar vooral een passie voor Waterland. Wij vinden dit namelijk een van de mooiste gebieden in Nederland en een walhalla voor buitenmensen als wij. Wij zijn op ons best met een kampvuurtje, goed eten, een beetje zon en wat water om op de surfen, kanovaren of zeilen. Dat stukje geluk, zo dicht bij de drukke stad, is wat we willen overbrengen.

Onze missie is eenvoudig: we willen onze gasten een leuke dag bezorgen. Een dag waarop ze hun stress en zorgen thuis kunnen laten. Zodat ze aan het eind van de dag naar huis gaan met een goed gevoel en glimlach.

De natuur staat in onze producten centraal, Imkers, Wildplukken, lokale producten, vogelaars helpen om de natuur van Waterland op bijzondere wijze dichterbij te halen.

Wij doneren 1 procent van onze inkomsten aan goede doelen.

Apostolis Noutsis