Vacature: Experience Manager / Gids

Experience Manager gids 

Periode: van september 2018 (min 22,5 hrs – max 32,5)

Salaris: € 2350 per month + vacation days and pension

Salary conform CAO recreatie

Over ons

We zijn Experiencewaterland in 2014 gestart met maar een ding in ons achterhoofd. We wilden iets doen waar we plezier in hebben. En waar we het meeste voldoening uit halen, is onze gasten een leuke dag bezorgen.

Al onze gidsen delen een gezamenlijke passie voor reizen en nieuwe mensen ontmoeten, maar vooral een passie voor Waterland. Wij vinden dit namelijk een van de mooiste gebieden in Nederland en een walhalla voor buitenmensen als wij. Wij zijn op ons best met een kampvuurtje, goed eten, een beetje zon en wat water om op de surfen, kanovaren of zeilen. Dat stukje geluk, zo dicht bij de drukke stad, is wat we willen overbrengen.

Onze missie is eenvoudig: we willen onze gasten een leuke dag bezorgen. Een dag waarop ze hun stress en zorgen thuis kunnen laten. Zodat ze aan het eind van de tour naar huis gaan met leuke herinneringen en met een glimlach op hun lippen.

Dat kan alleen -vinden wij- in kleine groepen. Wij houden persoonlijk niet van grote tourbussen met dertig man en gidsen met vlaggetjes en headsets. Met kleine groepen kunnen een persoonlijke service bieden en van de gebaande paden gaan.

Wij doneren 1 procent van onze inkomsten aan goede doelen.

 

Wat houdt de functie in

  • Ontvang, begeleiden en informeren van onze gasten
  • Ontwikkeling van nieuwe experiences and events
  • Deel je passie voor Amsterdam en omgeving
  • Je werkt in de buitenlucht

Wie zoeken wij

We zoeken een positieve enthousiast persoon die in Amsterdam woont.

  • in bezit van Rijbewijs B
  • Spreekt  Engels
  • Bent inzetbaar van Ma t/m Zo (

Sollicitatie brieven inclusief C.V. kun u richten aan apostolis@experiencewaterland.nl

Voor meer informatie over de functie kun u contact opnemen met: Apostolis Noutsis

+31683533942

 

You must be logged in to post a comment.