Bedrijfsuitje

Voorbeeld 2: Boot speurtocht & culinair variatie

Een culinaire speurtocht op het water. U gaat met uw team verdeelt over verschillende fluisterboten langs pittoreske dorpen als Broek in Waterland, Zuiderwoude en Holysloot. Tijdens de tocht zijn er langs de route verschillende lokale ondernemers die voor u klaar staan met lokalen hapjes. Een boot waar vers gerookte paling of Noordse garnalen geserveerd wordt, een wijnloods waar  onder begeleiding van onze Vinoloog een heerlijke wijproeverij “Proeven op een plankje” gegeven wordt of een Crepe Bus die in een mum van tijd heerlijke crepes voor u bereid. Aan boord van de fluisterboten zijn hapjes en drankjes aanwezig zodat u lekker kunt genieten van de prachtige omgeving.

Aansluitend op deze speurtocht kan er een mooi diner verzorgd worden in een van de beste restaurants uit de regio. Wilt u meer informatie voor uw bedrijfsuitje dan horen wij het graag.

 

Reacties op deze tour:

“Genoten!” , ” Prachtig om naar te kijken en heerlijk om te drinken/eten!” , het  was een leuke verassing in het veld met de paling” , “Ik kom zeker nog een keer terug” .

Wilt u dit bedrijfsuitje ook met uw team? Stuur uw aanvraag via ons contactformulier

Experiencewaterland_2015_Brochure

eperiencewaterland culinaire speurtocht

 

experiencewaterland

 

bedrijfsuitje amsterdam experiencewaterland

bedrijfsuitje amstefdam

 

Terug naar voorbeeld 1: bourgondische dag