Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje Bourgondische dag

Bedrijfsuitje Amsterdam

Een bedrijfsuitje in Amsterdam met bijzondere activiteiten, diner, vervoer, locaties. Outdoor, actief, lekker en speciaal voor uw team ontwikkeld.

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje in Amsterdam waar u kunt relaxen en bourgondisch eet in en boeren hooi schuur?  Het team gaat mee op een klassieke oude IJveer door de havens van Amsterdam. Aan boord wordt een biologische lunch verzorgd en kan het team binnen en buiten op het zonnedek genieten. Na een tocht van 2 uur meren we aan in Waterland op  bijvoorbeeld Vuurtoreneiland. Vanaf hier wordt onder begeleiding van natuurmonumenten een wandeling van 20 minuten naar Durgerdam gemaakt.  Na deze tocht door het beschermde natuurgebied de inpolder, staan boeren aanhangers met stro klaar om het team een onvergetelijke rit door het polderlandschap van Waterland te verzorgen.

Het team wordt afgezet bij de eindbestemming,een hooischuur bij de boer. In de hooischuur wordt een heerlijk biologisch 3-gangen diner (biologische big aan het spit, op hooi gerookte lam, Hele Noorse Zalm uit de houtovens) bereid. Bij de hooischuur is een zonneterras en een weiland met prachtig uitzicht op pittoreske dorpjes. Hier kunnen verschillende activiteiten, presentaties e.d. kunnen worden gegeven. Bijvoorbeeld “create your own space”  waarin het team een eigen loungebar bouwt. Het team heeft verschillende materialen (stro, hout, palen, kussens, brandschaal, brandhout, drank, glazen, gitaar en meer).

Na het diner kan het team plaats nemen rond een enorm kampvuur waar u heerlijk kunt nagenieten van de ondergaande zon. Hier kan genoten worden van het vuur, een drankje, een afsluitend woord “wrap up”  of van de ondergaande zon. Het team wordt op een afgestemd moment opgehaald met een bus en naar het eigen hoofdkantoor gebracht.

Deze dag wordt vooraf volledig afgestemd op uw wensen: tijden, locaties ophalen en terug brengen, menu, presentatie momenten, verschillende creatieve of teambuilding sessies of activiteiten voor teambuilding.

 

experiencewaterland brochure

Ga door naar voorbeeld 2: Culinaire speurtocht met fluisterboren

Bedrijfsuitje experiencewaterland  Bedrijfsuitje experiencewaterland  Bedrijfsuitje experiencewaterland  Bedrijfsuitje experiencewaterland  Screen Shot 2015-05-18 at 20.57.57

 

 

 

You must be logged in to post a comment.