Duur: ongeveer 6/7 uur
Inclusief: Huur fiets, drankjes, paling, 3 gangen diner
Vertrektijd: in overleg
Vertreklocatie: Broek in Waterland

Tarief groepen vanaf 30 personen

Onze Boergondische dag is een exclusieve dag en een uniek bedrijfsuitje. De groep fietst door eeuwenoude, prachtige dorpen en eet uitgebreid bourgondisch in een boeren hooischuur.

Wat kun je verwachten

  • Fiets door de mooie dorpjes van Waterland
  • Geniet van een driegangen diner
  • Warm je aan een kampvuur

De fietstocht voert door dorpen met beschermde dorpsgezichten, zoals Broek in Waterland, Zuiderwoude, Uitdam, Durgerdam en Ransdorp. Je geniet van de prachtige uitzichten en uw gidsen vertellen over de verrassende geschiedenis . Waar komt de uitdrukking ‘Voor Pampus liggen’ vandaan? Waar zat Rembrandt van Rijn te schetsen, waarom is de toren van Ransdorp stomp en hoe navigeerden de VOC-schepen van Pampus naar Amsterdam? En heus…er zitten flamingo’s in Waterland! Onderweg serveren we fris water, een scheepsbittertje en warm gerookte paling vers uit de ton, met uitzicht over Pampus.

Bedrijfsuitje

Na een fietstocht van twee uur kom je aan bij de boerderij, waar onze chefs een heerlijk biologisch driegangendiner hebben bereid. Op het menu kunnen bijvoorbeeld staan: biologische big aan spit, op hooi gerookt lam, een hele Noorse wilde zalm uit de houtoven of de beste Bulelani smoked BBQ ribs.

Bij de hooischuur van de boerderij is een zonneterras en een weiland met prachtig uitzicht. Hier kun je op je gemak uitblazen en lekker genieten in het zonnetje.

Activiteiten

Voor wie wil zijn er ook verschillende activiteiten. Een gewilde activiteit is bijvoorbeeld ‘create your own space’, waarin een team een eigen loungebar bouwt met materialen als stro, hout en palen. Gitaartje en kampvuur erbij, en loungen maar! Ook de boerenzeskamp is een erg leuke activiteit.

Na het diner is er voor het team een gezellig kampvuur, waar je heerlijk kunt nagenieten bij de ondergaande zon. Er is een vuurtje, een drankje en een afsluitend woord.

Wensen

Dit bedrijfsuitje wordt vooraf volledig afgestemd op jouw wensen: tijden, locaties, ophalen en terug brengen. Ook het menu, eventuele presentaties, creatieve sessies en activiteiten voor teambuilding stemmen we graag met je af.

Beschikbaar

Waterland

WaterlandWaterland is de naam van het groene veenlandschap ten noorden van Amsterdam. Waterland is letterlijk half water, half land. Door de natte achtertuin van Amsterdam lopen honderden kanaaltjes, riviertjes en slootjes. Dit landelijke gebied is zo Hollands als maar kan: volkomen plat, met groene weides, slingerende dijken en oude poldertjes. Waterland is Holland in een Lees meer

Ransdorp

RansdorpIn Ransdorp kun je de landelijke sfeer van Waterland proeven, op een steenworp afstand van het drukke centrum Amsterdam. Ransdorp ligt op maar tien minuten fietsen buiten de Ring van Amsterdam. En toch zit je hier midden op het platteland en word je omringd door grasvelden, koeien en schapen. Het is moeilijk voor te stellen Lees meer

Durgerdam

DurgerdamDurgerdam is een van de mooiste dijkdorpjes van Noord-Holland en ligt vlakbij Amsterdam. Durgerdam ligt op een lange en bochtige dijk met een schitterend uitzicht over het IJsselmeer. Zoals zoveel dorpjes in Holland moest Durgerdam eeuwenlang vechten tegen het water en de zee. Tijdens de Sint-Elizabethvloed aan het begin van de vijftiende eeuw werd het Lees meer

Ons excuus, er zijn geen reviews beschikbaar voor deze tour.