Experiece manager Gids

Experiencemanager/gids Part time maximaal 27 uur

Periode – April t/m september 2018

We nemen geen functies aan, maar mensen.

Wij creëren het werk om jouw competenties heen en vormen zo jouw ideale omgeving. Experiencewaterland is in 2014 opgericht, verzorgt bedrijfsevenementen en excursies. Experiencewaterland biedt een alternatief voor het massa-tourisme door met kleine groepen een persoonlijke en uniek sfeer te creëren.

Na een succesvolle startperiode met sterke groei (600% 2017) gaan wij verder uitbreiden met diverse excursies. De Zaanse schans en oude dorpen van Waterland, UNESCO stelling van Amsterdam Tour combiticket met This is Holland, varen met het Experiencewaterland Vlot door waterland, Culinaire speurtocht per boot door Waterland en meer.

Experiencewaterland gaat in 2018 nauw samenwerken met This is Holland, FortKijk, het NoordHollands Landschap. Succesvolle evenementen als Drijfinwaterland worden samen met nieuwe evenementen verder uitgerold.

Ons doel is om betekenisvol te werken met een positief effect op elkaar en de gasten. Alles is haalbaar als je gelooft in wat je doet. We kunnen het en gaan het doen! Voor alle collega’s staat plezier en een goede balans bovenaan.
1% van de netto omzet wordt jaarlijks gedoneerd aan een goed doel.

Wie zoeken wij?

Leeftijd: vanaf 25 jaar

Buiten willen werken in een vakantiesfeer met een positieve instelling.

Je woont in of omgeving van Amsterdam

Je spreekt Engels

In bezit van Rijbewijs B

Je bent bereid te werken in een startup omgeving waarin flexibiliteit gevraagd wordt.

 

Wat kun je verwachten

Je gidst en wordt ingewerkt op diverse excursies door onze experience managers. Zodra je er klaar voor bent neem je de verantwoordlijk voor de groep over en verzorgt de experience. Onze experiences zijn met verschillende voertuigen zoals: Bus VW transporters, elektrische boot, varend Vlot of per fiets. Het contract loopt tot en met september 2018 en wordt in overleg verlengd.

Interesse? Stuur je motivatie en C.V. (Eng/Nl) naar
solliciteer via deze link

Informatie: Apostolis Noutsis +0683533942